John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache în filmul biografic ”Cravata Galbenă”

0
37

Starul Hollywoodului, John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache în ”Cravata Galbenă” (The Yellow Tie), un film dedicat legendarului dirijor român.

Povestea de viață a geniului Sergiu Celibidache, cel mai tânăr dirijor din istoria Ochestrei Filarmonice din Berlin, unul dintre cei mai controversați dirijori din istoria muzicii, considerat unul dintre marii vizionari ai muzicii clasice a secolului XX. Filmările vor începe la București, în primăvara anului viitor, producătorii filmului fiind Adela Vrînceanu Celebidachi, Cristina Dobriţoiu, Titi Rădoaie şi James Olivier.

John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache

Armin van Buuren nu mai vine la București. Show-ul său a fost amânat din cauza restricțiilor COVID

”Să joc rolul lui Celibidache în ultimii ani de viață ai săi va fi o călătorie provocatoare și fascinantă”, a declarat John Malkovich (67 de ani), nominanalizat de două ori la Premiile Oscar, dar și Bafta și Globurile de Aur, cunoscut pentru rolurile sale din mari producții cinematografice și de televiziune precum: ”Places”, ”In the Line of Fire”, ”Empire of the Sun”, ”The Killing Fields”, ”Dangerous Liaisons”, ”Con Air”, ”Changeling”, ”Moartea unui comis-voiajor”, ”Greu de pensionat” și serialul ”Noul Papă”.

John Malkovich a mai venit în România, în 2013, interpretând un criminal în serie în piesa “The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer” ( ”O crimă melodramatică”), pe scena Ateneului Român.

De la bal, la spital! Nuntașii i-au fracturat coloana mirelui după ce l-au aruncat în sus /VIDEO