Kenyenii au făcut BREAKING NEWS cu TAROM-ul plin de români ajunși în MOMBASA

0
6
Kenyenii au făcut BREAKING NEWS cu TAROM-ul plin de români ajunși în MOMBASA

Sosirea unui avion al TAROM cu turişti români a fost subiect de „breaking news”, miercuri, în Kenya, anunţă compania aeriană pe Facebook, zborul Bucureşti – Mombasa a fiind primul zbor charter care a fost organizat odată cu redeschiderea turismului în ţara din estul Africii, blocat până acum din cauza pandemiei. Potrivit sursei citate, zborurile TAROM spre Kenya au fost întrerupte timp de 8 ani.

 

Rafila a spus de ce nu mai putem circula după ora 22.00. Oamenii nu vor mai putea interacționa

 

 

”Sectorul turismului a primit un impuls major odată cu sosirea primului zbor charter din România către Kenya”, scrie publicaţia The Star din această ţară. Acest zbor este primul dintr-o serie de nouă care încep în martie şi se vor derula până în august 2021, conform sursei citate.

 

Cum vezi viitorul copilului tău? Aplică acum pentru o bursă de antreprenoriat prin VERTIK Junior

 

 

”Sectorul turismului a primit un impuls major odată cu sosirea primului zbor charter din România către Kenya”, scrie publicaţia The Star din această ţară. Acest zbor este primul dintr-o serie de nouă care încep în martie şi se vor derula până în august 2021, conform sursei citate. Venirea romanilor a fost relatata pe mai multe canale de stiri din Kenya. „Este primul grup de turisti care vine dupa ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

 

”Echipajul TAROM s-a asigurat şi astăzi că pasagerii noştri au parte de cea mai lină aterizare, de data asta în Mombasa, Kenya! Iar autorităţile ne-au întâmpinat cu obiceiurile tradiţionale din Africa. Este primul zbor al partenerului nostru Karpaten Turism către această destinaţie, iar pentru noi o revenire frumoasă în Mombasa, după 8 ani.”, au transmis reprezentanţii Tarom pe Facebook.