AcasăMoney&PeopleKim Kardashian, amendă record de 1,2 milioane $ pentru o postare pe...

Kim Kardashian, amendă record de 1,2 milioane $ pentru o postare pe Instagram

Kim Kardashian, una dintre cele mai influente vedete din online-ului, a primit o amendă record. Nu mai puțin de 1,2 milioane de dolari a acceptat să plătească starleta pentru promovarea frauduloasă a unei monede digitale.

S-a întâmplat în iunie, 2021 iar postarea a cuprins și un link către site-ul companiei ce a lansat cryptomoneda. Kim Kardashian, care a trecut printr-un divorț de miliarde de dolari, de Kanye West, o despărțire de mare interes pentru americani (au avut de împărțit circa 2 miliarde de dolari), nu s-a scuzat în niciun fel și a acceptat acuzele comisiei americane pentru Bursă și Valori Mobile (SEC).

Conform Forbes, Kim (41 ani), care are o avere estimată la circa 780 milioane de dolari din industria divertismentului de televiziune, iar brandul său vestimentar este cotat pe piață la peste un miliard de dolari, a promovat pe pagina sa de Instagram o criptomonedă EthereumMax (EMAX), fără să afișeze că reclama a fost plătită deși legislația americană o obligă să facă acest lucru.

Kim Kardashian, amendă record de 1,2 milioane $ pentru o postare

 Pe lângă amendă (1 milion de dolari plus penalizări), Kim Kardashian a primit și interdicția de a nu mai face reclamă la vreo criptomonedă timp de trei ani. ”Cazul actual ne amintește că, atunci când celebritățile sau influencerii promovează oportunități de investiții, inclusiv  crypto, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiții sunt potrivite pentru toți investitorii”, a declarat președintele comisiei americane pentru Bursă și Valori Mobil. Departament ce s-a autoactivat după ce mai multe persoane au dat-o în judecată pe Kim Kardashian. A fost acuzată că, prin publicitate ar fi manipulate prețul monedei digitale.

Cunoscut actor român, confundat cu Volodimir Zelenski /FOTO! Oamenii rămân uimiți!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.