Divorț de aproape două miliarde de dolari în showbiz! Kim Kardashian se desparte de Kanye West

0
17
Divorț de aproape două miliarde de dolari în showbiz! Kim Kardashian se desparte de Kanye West

Odată cu despărțirea cupului de mare interes pentru americani, dovadă că a făcut avere din industria divertismentului de televiziune și reclamelor, cei doi duc tratative prin avocați în privința împărțirii avuției.

Conform Forbes, Kim (40 ani) are o avere estimată la circa 780 milioane de dolari, brandul său vestimentar fiind cotat pe piață la peste un miliard de dolari, iar rapperul are o avere estimată la 1,26 miliarde dolari. Ca și mama copiilor săi, Kanye (43 ani) a făcut o avere din muzică, melodiile sale fiind faimoase la nivel mondial, în plus, în ultimii ani, din brandurile sale de îmbrăcăminte, ale căror vînzări au explodat după asocierea cu faimosul producător de echipament sport german Adidas.

Expoziție inedită cu lucruri donate de Margareta Pâslaru, solista care a inventat muzica ușoară românească

Zvonurile că vor să se despartă circulă de ceva vreme. Kim Kardashian este cea care a făcut demersul legal și cere custodia celor patru copii ai lor (North, Saint, Chicago și Psalm).

Surpriză de proporții, anul trecut, rapperul și-a anunțat candidatura la Casa Albă, însă nu a reușit să-și înscrie candidatura în toate statele americane

TMZ scrie că chiar demersul lui Kanye West de a ajunge președinte ar fi fost factorul care a pus la încercare căsnicia celor doi. Cei doi au un acord prenupțial și împărțirea uneia dintre cele mai mari averi din industria divertismentului ar urma să nu ridice prea mari probleme. Pentru Kim Kardashian ar fi al treilea divorț. A fost măritată înainte cu producătorul muzical Damon Thomas, apoi s-a căsătorit, în august 201, cu jucătorul de baschet Kris Humphries. Căsătoria lor a durat doar…72 de zile.

Mulți au crezut că pe scenă e Loredana! Surpriză, un adolescent celebru a apărut travestit