Kiss au susținut ultimul concert live! Premieră, pe viitor, formația cu cele mai mari încasări din lumea rockului mondial, ”va urca” pe scenă doar grație hologramelor

Legendarii rockeri de la Kiss au încheiat turneul lor de adio la Madison Square Garden din New York.

Au susținut 50 de ultime concerte (dintre care primul și ultimul la București, pe 22 iulie 2022), în fix 50 de ani de prodigioasă activitate muzicală.

Formația care a obținut cele mai mari încasări din istoria rock-ului și care are un loc de cinsite în Rock and Roll Hall of Fame, continuă să aibă un succes colosal și după „End Of The Roat – World Tour”. Drept pentru care Gene Simmons& Co. au decis să continue traseul concertistic însă într-o formă a viitorului, prin propriile holograme, în care să apară ca în vremurile lor de glorie.

Kiss au susținut ultimul concert! Va cânta pe viitor doar grație hologramelor digitale: „Vom fi veșnic tineri

După modelul supergrupului ABBA care au susținut un concert în care pe scenă s-au aflat avatarele lor, și KISS vor îmbrățișa tehnologia viitorului pentru viitoarele show-uri, grație colaborării cu firma Pophouse, în care vor apărea holograme cu ei din tinerețe. Vom fi veșnic tineri și emblematici, mergând în locuri la care nu am visat niciodată”, spune liderul trupei, carismaticul Gene Simmons (74 ani), care crede că va fi cu putintă ca viitorul Kiss digital să concerteze și în trei locuri de pe glob, în același timp.

Kiss este una din cele mai longevive formații din istoria rock-ului (a luat ființă în 1973), una dintre cele mai bine cotate trupe de show dar și numărul 1 la ”cele mai mai câștiguri din toate timpurile” (au vândut peste 100 milioane albume). Americanii care urcă pe scenă cu costume ieșite din comun, machiaj și decoruri speciale, continuă să aibă mare priză la public și după mai mult de jumătate de secol de la debut.

”God Gave Rock’n Roll to You”, ”Crazy Crazy Nights”, ”Strutter”, ”I Love It Loud ori ”Love Gun” se numără printre marile lor succese. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri