Iulia Vântur și-a investit banii într-o vilă în India! Are două case și acte de identitate emise de trei țări: ”Sunt înregistrată, plătesc taxe”

0

Fosta protevistă Iulia Vântur locuiește de mai bine de zece ani în India, unde, recomandată de relația cu iubitul său, starul de la Bollywood Salman Khan, se bucură de o popularitate colosală având în vedere că e țara cu cea mai mare populație de pe glob.

Ieșeanca ce a cunoscut afirmarea ca gazdă a emisiunii ”Dansez pentru tine”, unde l-a avut drept coleg de platou pe Ștefan Bănică Jr., are multe contracte de imagine și susține spectacole muzicale în multe comunități indiene de pe glob. Iulia (43 ani) este destul de mulțumită de cât câștigă în țara sa adoptivă, loc unde are în continuare planuri. Drept dovadă că a investit o parte din bani într-o proprietate.

Iulia Vântur și-a investit banii într-o vilă în India! Are două case și acte de identitate emise de trei țări

”Am două case (România și în India-n.r.), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai (Emiratele Arabe Unite-n.r.) Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe. Nu sunt flotantă, sunt stabilă.Un fel de Green Card”, le-a spus Iulia Vântur foștilor colegi de la Pro TV, unde a fost chiar și prezentatoare de știri.

În urmă cu mai mult de 10 ani, Iulia Vântur a făcut o schimbare radicală, alegând să se mute în India, în alături de iconul cinematografiei indiene, Salman Khan (57 de ani). Este și unul dintre cei mai bine plătiți actori, cu o avere de peste 360 milioane de dolari, prezență permanentă în ultimii 10 ani în top 3 celebrități din India realizat de Forbes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.