Andra, ”Tradițional 2”- Cluj-Napoca, cel mai mare succes concertistic al unui artist român în ultimii 30 de ani! A avut 10.000 de plătitori și a atins pragul de 100.000 de la primul spectacol

0

”Tradițional 2”, spectacolul consacrat al popularei Andra, a avut o ultimă reprezentație, cea de la Cluj-Napoca, de istorie! Concertul a stabilit un record, s-a desfășurat într-o sală cu 10.000 locuri, plină la refuz. A fost cel mai de succes show muzical al unui artist român în ultimii 30 de ani, pe bilete.

”Atâția spectatori numai la campionatele mondiale se strângeau”, a fost părerea unui spectator expusă pe pagina artistei care, de când a lansat seria superproducției tributară folclorului românesc, a avut peste 100.000 de plătitori la 15 spectacole în țară, dar și Marea Britanie și Italia, în doi ani.

Seria ”Tradițional” s-a dovedit cel mai popular spectacol pus în scenă de un artist român, majoritatea spectacolelor au avut loc cu casa de bilete închisă. Artista a reușit să strângă 10.000 de plătitori la Cluj-Napoca (”BT Arena”, 1 decembrie), și puțin sub 10.000 la Torino (”Pala Alpitour”, 17 iunie a.c.).

Andra, ”Tradițional 2”- Cluj-Napoca, cel mai mare succes concertistic al unui artist român în ultimii 30 de ani

Succesul ”Tradițional 2”,  la care a contribuit și orchestra Fraților Advhov (Basarabia) de asemenea, reputata solistă Maria Dragomiroiu, va continua la anul, la Stuttgart (Glaspalast Sindelfingen, 6 aprilie) și București (Sala Palatului, 27 și 28 aprilie).

Deși pare că artista și-a umplut conturile de pe urma acestor succese, cheltuielile cu o astfel de producție sunt enorme. Spectacolul a fost pus în scenă cu o echipă colosală, 40 de artiști au urcat pe scenă și alte zeci de persoane au lucrat pentru show (tehnicieni, costumeri, stiliști, artiști make-up, dar și echipă de regie, scenariu, scenografie etc.).

Andra: ”Mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri

În Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor. Trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus uimitoarea Andra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.