L.A., formația fenomen a anilor 2000 s-a reunit. Pe vremuri câștigau bani pentru o garsonieră pe seară

L.A., formația fenomen a anilor 2000, s-a reunit. Fără Adrian Zainea, Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan au refăcut cea mai mare afacere muzicală a acelor ani din muzica românească.

Trupă ce, la vremea respectivă a avut încasări record din concerte. În 1999, când făceau forori marile lor succese ”Femeia”, ”Toată viața mea”, ”Ochii tăi” aveau încasări pe seară ce echivalau cu prețul unei garsonere. Timp de patru ani, grupul a cântat încontinuu devenind cea mai prosperă afacere din showbizz-ul acelor vremuri.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu afacerea Adelinei Pestrițu: ”Vinde Rolex-uri fake obosite din Turcia”

L.A., formația fenomen a anilor 2000 s-a reunit. Pe vremuri câștigau bani pentru o garsonieră pe seara

 

” Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri.Am făcut nişte melodii tari precum «Ochii tăi» sau «Femeia», care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, povestește Liviu Vârciu.

Revoluția muzicală retro a scos de la naftalină aproape toate numele artistice ce făceau furori în urmă cu 20 de ani. Sucesul de care se bucură 3 Sud Est și N&D le-a dat idei multor foste vedete de altădată din care puțini au mai rămas în branșă, amintim Andre, Valahia, Body&Soul, Sweet Kiss Class și nu în ultimul rând L.A.

Vine valul 4 și România continuă cu relaxările: stadioane pline, concerte cu 75.000 de spectatori, nunți cu 400 de invitați

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed