La mulți ani, Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru, doamnele muzicii ușoare. Mira împlinește 75 de ani

Trei dintre cele mai iubite soliste ale muzicii românești, Angela Similea, Margareta Pâslaru și Mirabela Dauer se aniversează astăzi. Mira face 75 de ani!

Născute în aceeași zi, sub aceeași stea norocoasă care le-a îndrumat spre cariere prodigioase, cele trei doamnele muzicii ușoare românești au scris istorie prin miile de spectacole prin care au bucurat generații de români.

Mirabela Dauer împlinește astăzi 75 de ani! Artista care a scris și lansat geniale melodii precum ”Fotoliul din odaie”, ”Dimineți cu ferestre deschise”, ”Dormeau pe-o frunză două stele” ori ”Morărița” a fost la începuturile carierei sale solista legendarei formații Roșu și Negru. La 23 de ani a debutat în programele televiziunii române, în cadrul emisiunii ”Tele Top” cu o piesă a lui Marius Țeicu, ”De când te-am întâlnit”. A fost momentul ce a propulsat-o ca reală vedetă a muzicii ușoare. Mirabela Dauer s-a dovedit drept una dintre cele mai bune voci feminine a muzicii pop din ultimii 30 de ani.

Lidia Buble despre cea mai grea perioadă a vieții sale. De foame, fura biscuiți din supermarket

La mulți ani Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru, doamnele muzicii ușoare. Mira împlinește 75 de ani

Incontestabila doamnă a muzicii ușoare românești, Angela Similea împlinește 76 de ani.  Cea care a făcut  cunoscute marile succese ”Să mori din dragoste rănită”, ”Casa mea”, „Un albastru infinit” s-a retras din activitatea concertistică odată cu moartea lui Victor Surdu, ultimul său soț. În ultimii zece ani a ales să-și învăluie viața în discreție, locuind mai mult în Statele Unite, alături de fiul și nepoții săi.

Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Cu ea a început muzica ușoară românească! Actriță, compozitoare, scriitoare și solistă, Margareta Pâslaru a avut o carieră de excepție ce s-a întins pe șase decenii. Artista, la fel de elegantă ca în anii când făcea furori pe marile arene ale țării, Margareta Pâslaru s-a ocupat în ultimii ani de acțiuni de caritate pe care-admirabil- nu le laudă niciodată.

Maria Ciobanu se întoarce în România în ciuda recomandării medicilor. Vrea să sărbătorească 85 de ani în țara sa

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed