AcasăMoney&PeopleLa mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși...

La mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români! ”Unde iubire nu e, nimic nu e“

La mulți ani, Constantin Necula! Conferențiarul universitar, doctor în teologie, specialist în catehetică și pedagogie creștină, scriitor, prezentator de televiziune, preotul a devenit cunoscut pentru nonconformismul său în propăvăduirea credinței ortodoxe.

De ani în mijlocul oamenilor, ascultând și vorbind pe înțelesul tuturor, de multe ori în afara bisericii. A scris numeroase cărţi de specialitate, a participat la sute de emisiuni de televiziune şi nu numai, fiind cunoscut tuturor ca un preot misionar, iubit de tineri şi foarte activ în societate. Constantin Necula este și o prezentă constantă pe YouTube și in mass media, fapt ce-l transformă într-un preot foarte popular în rândul tinerilor.

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America /FOTOGRAFII INEDITE! Se plimbă pe malul oceanului și se bucură de nepoții săi

Din 2006 şi până în prezent a ocupat diferite funcţii în administraţia eparhială a Arhiepiscopiei Sibiului, iar din 1995 şi-a început carierea didactică la Facultatea de Teologie din Sibiu, fiind în prezent conferenţiar universitar la Catedra de Omiletică şi Catehetică, îndrumător de doctorat şi prodecanul instituţiei

La mulți ani, Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți ortodocși români!

Doctor în teologie din 2005, conferențiar din 2007, Constantin Valer Necula s-a născut la Brașov, în 1970, în cartierul Steagul Roșu. A copilărit la bloc, a scris poezii și a bătut minge pe maidan, a văzut multe concerte rock, dar și spectacole la Teatrul Dramatic, Teatrul de Operetă ori Filarmonică, după cum chiar el spune. Sfânta Scriptură a descoperit-o în clasa a VII-a, pe când era în Maramureş, în vacanţă, la neamurile sale din Vişeul de Jos. După liceu și-a dorit o carieră miliară însă a decoperit Teologia. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu, pe care a  terminat-o ca şef de promoţie, în 1994. Facultate unde este prodecan și unde a fost celebrat cu mult fast anul trecut.

Constantin Necula: ”Unde iubire nu e, nimic nu e”

”Câtă vreme avem specialiști care ne spun că pruncii nu aparțin părinților și că educația din afară e mai importantă decât cea dinăuntru suntem o societate bolnavă de lipsă de înțelegere a iubirii. Și, unde iubire nu e, nimic nu e. Copiilor de astăzi le lipsesc părinții. Nu preocuparea acestora de a-i sufoca prin activități. Nu. Aici suntem campioni. Asezonăm creșterea copiilor cu toate frustrările noastre intelectuale, emoționale și fizice. Părinții ca forță activă, ei lipsesc”, este de părere preotul Constantin Necula.

Preotul Constantin Necula este fan al grupului Compact B. I-a binecuvântat chiar, înaintea unui concert

 

Ultimele Articole