AcasăMoney&PeopleTotul despre viața Mariei Ciobanu în America /FOTOGRAFII INEDITE! Se plimbă pe...

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America /FOTOGRAFII INEDITE! Se plimbă pe malul oceanului și se bucură de nepoții săi

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America. ”Ciocâria” cântecului popular s-a retras din activitate și s-a mutat în Los Angeles. Un loc cu o climă ideală pentru problemele sale de sănătate. Se tratează cu erosoli, plimbându-se  pe malul Oceanului Pacific.

Cea mai mare solistă a muzici populare românești din ultima jumătate de secol, artista și-a încheiat cariera muzicală în urmă cu ăatru ani și a devenit cetățean al Statelor Unite ca și soțul său, Mircea Câmpeanu.

Gonită mai degrabă și de pierderea casei din centrul Capitalei unde a locuit zeci de ani, Maria Ciobanu și-a mutat viața într-o casă nouă, în vecinătatea curții fiicei sale, solista Camelia Ciobanu Filip. Acesta locuiește într-un cartier select din Los Angeles, foarte aproape de malul Oceanului Pacific.

Maria Ciobanu cu nepoata sa, la ceremonia de absolvire a facultății

Nu-ți vine să crezi ce meserii de bază au unele vedete. Tinichiu auto, contabil, miner, ospătar ori inginer

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America! Niciunul din copiii săi nu mai locuiește în România

Clima îi priește Mariei Ciobanu, se simte extraordinar, și face zilnic lungi plimbări, atât de necesare stării sale de sănătate (are complicații respiratorii  după ce a suferit, în urmă cu câțiva ani, un accident celebral). Artista se bucură de privilegiul de a fi bunică și petrece mult timp cu nepoții săi (amândoi au absolvit facultatea) copiii Cameliei, Mariana Elisa și Cristian.

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America.Viața în Statele Unite îi priește, mai ales că o mare parte a familiei sale se află acolo. Este vorba de băiatul său, Ionuț Dolănescu și familia acestuia, Doinița Dolănescu și cei trei nepoți, de asemenea cetățeni SUA. În afară de iubitorii muzicii sale, în România nu mai are pe nimeni, fiica sa cea mare, soprana Leontina Văduva, pe numele său Liliana Ciobanu, fiind stabilită la Paris.

Mălăele strânge ”tovarășii” pe 23 august la un spectacol ca în Epoca de Aur

Ultimele Articole