La mulți ani, Petre Magdin! La 78 de ani pare că deține secretul tinereții fără bătrânețe

Simbolul a generații, Petre Magdin, muzicianul ce a adus rock-ul în casele românilor după ‘89, naș pentru generații de artiști astăzi consacrați, împlinește astăzi 78 de ani. De când s-a mutat la țară pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

Locuiește cu Ana, soția sa, într-un sat de de basm din Județul Vâlcea, unde duce o viață așa cum a visat. ”Iubirea ce i-o port îi transferă multă tinerețe pentru că vreau să fie așa! Acum, Petre este mai tânăr și mai frumos decât era în urmă cu 20 de ani! Așa îmi doresc să fie, ca acum și sigur va fi și peste 30 de ani!”, ne spune Ana Moroșanu Magdin, soția veteranului artist și prezentator al televiziunii public, aniversatul zilei.

Tatăl biologic al lui Cabral a fost arestat în Congo ”Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând!”

La mulți ani, Petre Magdin! La 78 de ani pare că deține secretul tinereții fără bătrânețe!

 ”Ce facem toată ziua. Citim, lucrăm, povestim și râdem foarte mult împreună! Plecăm liniștiți la culcare, și, ca în fiecare noapte, de peste 20 de ani, dormim îmbrățișați sau ne ținem de mână! Elixirul tinereții fără bătrânete al lui Petre, este o viață liniștită, mâncare sănătoasă, produse apicole, ceaiuri din plante de pe deal, nu fumează, nu mai bea nimic cu alcool, nu pierde nopți nefolositoare”, dă din casă Ana, îngerul păzitor al lui Petre Magdin, odinioară gazda primei emisiuni de televiziune dedicate rockului, ”Întâlnirea de la miezul nopții” (TVR1).

”Dumnezeu este bun cu noi și ne iubește pentru că și noi suntem buni cu El, cu oamenii din jurul nostru, toți cei din viața noastră. Este un fapt pe care-l simțim, la fel de important care ne-a făcut să găsim pacea interioară”, dezvăluie soția artistului.

Sunt vedete cunoscute și continua să locuiască în garsoniere! George Mihăiță face și 7000 euro pe lună /Exclusiv

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri