x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Laura Lavric nu-și iartă propria soră. I-a pus poprire pe pensie pentru calomnie!

Una dintre cele mai populare artiste ale folclorului româneasc, pe Laura Lavric o iubește toată lumea. Mai puțin sora sa de sânge, Ecaterina Traian care, de opt ani de zile îi arată o ură greu de închipuit. După opt ani de procese, în sfârșit, artista i-a închis gura, a reușit să-și execute silit sora și i-a pus chiar poprire pe pensie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.09.2020, 15:41

Ecaterina Traian a târât-o -un scandal-monstru pe Laura Lavric declarând presei că solista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”. La opt ani de când a acționat-o în judecată, solista de folclor a reușit să își execute silit sora, dar banii îi va primi eșalonat, timp de 16 ani.

Ceruse daune morale de 100.000 euro, însă instanța a stabilit că 10.000 euro sunt suficienți. Cum singura posibilitate s-o faca pe sora ei să platească era prin executarea silita, avocații Laurei Lavric au reusit să-i pună Ecaterinei poprire pe pensie și să plăteasca eșalonat câte 50 de euro pe lună.

Trebuie să mai trăiesc 90 ani că să primesc toți banii, pentru că primesc 50 euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei. M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singură modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat n-am fost”, a declarant solista.

Solista, care luna acesta a împlinit 74 de ani, a rupt orice legătură cu sora ei, care este stabilită în Canada,și nu poate să o ierte. Laura Lavric și Ecaterina Traian sunt certate la cuţite din 2012, când sora interpretei s-a dezlănţuit la tv. “Fostul soţ al Laurei, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare, a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi a relaţiilor ei extraconjugale. Sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, spunea Ecaterina la “Acces direct” (Antena 1).