AcasăMoney&PeopleLaura Stoica, o amintire încă vie! Solista a sfârșit într-o zi de...

Laura Stoica, o amintire încă vie! Solista a sfârșit într-o zi de 9 martie /Galerie FOTO!

Laura Stoica, o amintire încă vie! Pe 9 martie 2006, aproape de Urziceni, un cumplit accident auto a curmat viaţa solistei considerată cea mai bună voce feminină a rock-ului românesc.

 S-a stins devreme, la 38 de ani, în anul în care urma să nască şi să se căsătorească cu iubitul ei, Cristi Mărgescu. Amândoi sau pierit în tragicul moment. Artista a lăsat în urmă melodii nepieritoare și amintirea unui om frumos, deplâns și astăzi, după 17 ani.

An de an, de la fulgerătoarea moarte a artistrei, mormântul său Cimitirul Bellu este încă acoperit cu flori, ca și crucea funerară de la locul tragediei din apropiere de Urziceni, localitatea unde artista a urcat ultima oară pe scenă. Oamenii nu au uitat-o și, în periplurile lor rutiere se opresc să-i aprindă o lumânare. Nici familia sa, fratele și mama sa nu o pot uita și-i duc numele mai departe prin fundația ce-i poartă numele artistei, și fac eforturi să susțină un festival dedicat marii artiste unde se promovează tineri talentați, dornici să-i cânte piesele defunctei artiste.

Laura Stoica, o amintire încă vie! Solista a sfârșit într-o zi de 9 martie

Cu un efort considerabil, fratele artistei, Alexandru Stoica a reușit să pună în scenă ”Festivalul Laura Stoica”, la Târgoviște, oraș de unde era originară artista. Manifestare ce are loc de regulă la începutul lunii octombrie, în jurul datei zilei de naștere a Laurei Stoica.

”Muzica mă face să trăiesc clipa la maxim. Ea îmi dă cele mai frumoase senzații, emoțiile sunt cele mai condensate. Muzica este prezentă în procent de 90% din viața mea, în ea mă regăsesc cu cea mai mare pasiune. Mi-a adus cele mai mari satisfacții și niciodată nu m-a trădat”, spunea Laura Stoica a cărei voce unică a făcut cunoscute mari succese precum: ”Focul”, ”Mai frumoasă”, ”Vreau să am steaua mea” ori ”Un actor grăbit”.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.