AcasăGeneralLaura Stone a sărbătorit majoratul căsniciei sale! Frumoasa româncă a anilor ’90...

Laura Stone a sărbătorit majoratul căsniciei sale! Frumoasa româncă a anilor ’90 este măritată cu un conte elevețian

Modelul și actrița Laura Stone, prima româncă ce a cunoscut celebritatea în Europa, distribută în multe filme și telenovele italiene la începutul anilor ’90, nu a părăsit nici astăzi mediul artistic, cel în care s-a format, mentor fiindu-i regretul artist Ioan Luchian Mihalea.

Trăiește o frumoasă viață în Geneva, este căsătorită cu un conte autentic, Philippe de Batchinsky, are propria-i firmă de evenimente (BG Music Ch) însă rămâne dependentă de București. ”În ultimii ani am stat mai mult în Elveția fiind legată de munca mea, evenimente pe care le organizez acolo. Îmi place ceea ce fac. Însă vin cât pot de des acasă”, ne spune Laura ce își dorește să stea în acestă perioadă aproape de părinții săi, la București.

”Cum am ajuns să-mi fac propria firmă de profil? Am crescut în mediul artistic, în plus am studiat teatru și film, muzica, așa că m-a fost ușor să înlocuiesc scena cu managementul și organizarea de evenimente, concerte, festivaluri, conferințe. Nu aș fi putut trăi departe de scenă iar liniștea mi-o găsesc la sfârșitul fiecărui eveniment reușit.Apaluzele și multumirile publicului mă umplu de energie să mă fac să continui”, ne spune fosta artistă ce a absolvit cursurile școli de actorie Zefirelli din Roma ( doi ani) și Academia Fellini din Torino (patru ani).

 ”Trăim într-un loc  superb dar revin mereu pentru ai mei, dar și  pentru a participa la evenimente. Însă, din păcate nu prea mai sunt. Soțul meu (Contele Philippe de Batchinsky – n.r.) e familiarizat cu România, venim împreună mereu. Iubește muzica românească și am fost la multe concerte împreună”, adaugă Laura ce, la 50 ani a rămas la fel de frumoasă ca în anii când făcea furori în Italia, unde a avut rolul principal în filmul  ”Anare Anare”, de asemenea, în filmul ”T`amo e t`amero”, în plus, mai multe telenovele italiene: ”L`incantessimo”, ”Vivere” ori ”Cento vitrine”.

”Am crescut în România până la 19 ani, în mediul artistic și mi se pare normal să încerc să promovez cât pot și artiști români, pentru că nu uit de unde am plecat. Încă sunt mândră că sunt româncă”, ne asigură Laura Stone ce, zilele trecute, am întâlnit-o la concertul marii soprane Sarah Brightman  ce a avut loc la București și pentru care a venit special alături de soțul său.

Laura Stone a rămas la fel de frumoasă și după 30 de ani

 

Ultimele Articole