Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan. ”Ce a făcut e foarte urât!” Antrenorul arată vinovatul

Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan. ”Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci”, a răbufnit antrenorul referitor la scena de gelozie a fostei sale soții, care a fost surporinsă lovindu-l pe Dan Alexa.

Atacat permanent de cea de care a hotărât să divorțeze, într-o discuție cu Cătălin Măruță, antrenorul desființează toate acuzele fostei sale soții, cea cu care se află în divorț.

”Ce a făcut Ana este foarte urât”, a răbufnit Laurențiu Reghecamf referitor la incidentul în care fosta sa soție l-a lovit pe Dan Alexa, gest pe care îl consideră unul de gelozie. După un meci de fotbal, Anamaria Prodan ar fi explodat în momentul în care a remarcat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Laurențiu Reghecamf a anunțat că e desparte de Anamaria la sfârșitul anului trecut și că incidental sus menționat a fost cel declanșator.

Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan. ”Ce a făcut e foarte urât!”

Patrizia Paglieri vinde vila sa celebră din Mogoșoaia. În somptuoasa casă s-a filmat ”Sacrificiul”

Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan. L-a arătat pe vinovat!

”Clar m-a deranjat foarte tare (scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste după eposodul ăla. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva. La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”, a spus Reghecamf care a adăugat că iubește din nou și e foarte fericit cu actuala sa iubită, Corina.  ”O iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”

Simona Halep, învinsă de Jelena Ostapenko în semifinale la Dubai

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed