Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan

0
141

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan. Cei doi se află în momente de tensiune maximă, ba chiar, în urmă cu o săptămână, a fost  apelat de două ori serviciul de urgență 112 de la domiciliul lor din Snagov.

Fostul fotbalist și impresara sportivă sunt împreună de 15 ani și au sărbătorit  13 ani de căsnicie.Paradoxal, cei doi Cei doi au un copil, pe Laurențiu Jr. ce a venit pe lume în 2008. Veste surprinde deși despre divorțul lor s-a speculat multă vreme. Laurențiu Regecampf este cel care a decis să facă primul pas și, se pare, a părăsit domiciliul conjugal. ”Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia”, a declarat pentru Fanatik antrenorul. De partea celalată, Anamaria Prodan spune că relația cu soțul său este una bună.

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan ”Da, e adevărat, divorţăm!”

Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea «da, mă, da, divorțez! Dar eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice”, a mai comentat impresara. ”Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr. 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a declarat Anamaria Prodan, joi seara, într-o emisiune la Antena 1.

Billy Zane, petrecere cu sarmale și lăutari. Vedeta din Titanic a filmat în România

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan! Ce avere au de împărțit cei doi! ”Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”

În urmă cu ceva vreme, Anamaria Prodan, întrebată despre câți bani căștigă, i-a spus lui Dan Capatos fără modestie: ”Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”      

Începe etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice!