AcasăMoney&PeopleBilly Zane, petrecere cu sarmale și lăutari. Vedeta din Titanic a filmat...

Billy Zane, petrecere cu sarmale și lăutari. Vedeta din Titanic a filmat în România

Billy Zane, petrecere cu sarmale și lăutari la finalul filmărilor pentru ”Rupture the Movie”. Vedeta din ”Titanic”, dar  și” Back to the Future” ori ”Demon Knight” a  venit în câteva rânduri în România, în ultimele șase luni, pentru pelicula sus amintită.

Echipa de producție locală cu care au colaborat producătorii americani au organizat o petrecere în cinstea marelui actor și producător hollywoodian  Billy Zane (55 ani) la un han oenologic din Prahova. Unde starul a dansat pe muzică lăutărească a unui taraf local și a gustat bucate tradiționale și vinuri românești.

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! FOTO Ștefan Bănică Jr: ”S-a strigat catalogul”

Între filmările pentru ”Rupture the Movie”, Billy Zane a preferat să ia la pas Bucureștiul, vizitând muzee ba chiar a luat pulsul orașului, la tereasele din Centrul Vechi, și nu a ezitat să promoveze instantaneele pe contul său de Instagram. Billy Zane i-a făcut populari prin pagina sa de Instagram pe lăutarii care i-au cântat la petrecerea de final a filmului ”Rupture the Movie”, care s-a filmat și în Hotelul Athene Palace denumit în film ”The Royal”.

 

Nadir a dat muzica pe imobiliare! Fosta vedetă a scenei construiește propriul cartier. ”2020 a fost cel mai bun an al meu”

Ultimele Articole