Nadir a dat muzica pe imobiliare! Fosta vedetă a scenei construiește propriul cartier. ”2020 a fost cel mai bun an al meu”

0
111

Nadir a dat muzica pe imobiliare! Restricțiile pandemiei i-a tăiat pofta de cântat solistului lansat de Dan Bittman la X-Factor. S-a pus serios pe treabă și a investit o avere într-un mic cartier de vile în nordul Bucureștiului, Tunari, dar cu folos. Anul trecut, când artiștii au fost privați munca lor, a fost cel mai bun an al său.

Finalistul X-Factor care cucerit publicul român pe parcursul talent-show-ului de la Antena 1 dar și în zeci de emisiuni de televiziune și sute de concerte,  a schimbat scena cu șantierul unde stă de dimineață până seara. Solistul romîn de origine libaneză a construit prin firma sa, Nadirom peste 40 de vile de lux. Nu a renunțat la muzică însă, dat fiind circumstanțele, situația disperată a majorității artistilor, prefer să nu muncescă stresat de împrejurări.

Ieri Vierme de la Animal X, astăzi general manager. Penca Laurențiu a lăsat muzica pentru amenajări interioare și restaurări

Nadir a dat muzica pe imobiliare! Așa arată cartierul de vile pe care îl ridică în Tunari

Nadir a dat muzica pe imobiliare și scena pe șantier! A ridicat 40 de case în Tunari

”Muzica trebuie să o faci relaxat, nu e o muncă, e un hobby. Dacă se deschid concertele şi încep evenimentele, în loc de microfon, vin cu mistria în mână”, spune în glumă Nadir Tamuz (33 ani) care speră să-și finalizeze și propria casă. ”Pare ciudat, dar pandemia m-a ajutat mult. Cel mai bun an al meu a fost 2020 şi acum sper că 2021 să-l închei mai bine. Eu sunt soarele şi luna pe şantierul meu. Stau de dimineaţă până seară pe şantier. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi în mod special procesul ăsta de creaţie. Din cauza asta nu am niciodată bani în cont, tot timpul sunt investiţi!”, spune Nadir, cel ce a reputat un mare succes cu piesa ”Te iubesc”, cântată alături de Loredana.

”Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani! FOTO Ștefan Bănică Jr: ”S-a strigat catalogul”