x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Laurette recunoaște că a trădat în dragoste: “Niciodată nu am fost prinsă că înșel”

Laurette a atras mii de priviri pe podiumurile de modă și s-a ales cu sute de admiratori. Recunoaște că, din cauza asta, nu a putut fi o iubită fidelă. Fostul model creol a fost căsătorit doar o scurtă perioadă, o controversată căsătorie, cu un om de afaceri aflat la acea vreme la pușcărie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 14.11.2020, 12:12

Laurette a fost întrebată de prezentatorii emisiunii Star Matinal (Antena Stars) dacă și-a înșelat partenerii și a surprins pe toată lumea spunând fără să ezite- “da!”.

”Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24, adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”, a dezvăluit ea, mai sinceră ca niciodată în acestă dimineață.

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență! ”Sperăm ca evoluția să fie una favorabilă”

Totodată aceasta a mai spus și ce calități trebuie să aibă cel care vrea să o ia de nevastă. “Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelată”, a declarat mereu suporinzătoarea Laurette care pe perioada pandemiei s-a instruit profesional pentru a deveni dj.

Însă, cum, din păcate, cluburile rămân închise, Laurette, pe numele său de buletin Atindehou Innocencia Laurette, își exersează îndemânarea acasă.

Alexia, fiica Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital. Urmează să fie operată!