Laurette recunoaște că a trădat în dragoste: “Niciodată nu am fost prinsă că înșel”

0
14
Laurette recunoaște că a trădat în dragoste: “Niciodată nu am fost prinsă că înșel”

Laurette a fost întrebată de prezentatorii emisiunii Star Matinal (Antena Stars) dacă și-a înșelat partenerii și a surprins pe toată lumea spunând fără să ezite- “da!”.

”Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24, adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”, a dezvăluit ea, mai sinceră ca niciodată în acestă dimineață.

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență! ”Sperăm ca evoluția să fie una favorabilă”

Totodată aceasta a mai spus și ce calități trebuie să aibă cel care vrea să o ia de nevastă. “Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelată”, a declarat mereu suporinzătoarea Laurette care pe perioada pandemiei s-a instruit profesional pentru a deveni dj.

Însă, cum, din păcate, cluburile rămân închise, Laurette, pe numele său de buletin Atindehou Innocencia Laurette, își exersează îndemânarea acasă.

Alexia, fiica Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital. Urmează să fie operată!