Laurette, totul despre relația sa apropiată cu Ion Țiriac: ”Orice femeie și-ar dori…”

0

Laurette pune capăt speculațiilor despre privind relația sa cu Ion Țiriac. La cinci ani de când au fost surprinși împreună, în mai multe rânduri, mai mult, a ”testat” multe din luxoasele automobile din colecția acestuia, focoasa mulatră, rupe tăcerea și spune totul despre relația sa specială cu fostul mare tenismen.

”Este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, spune Laurette, care a intrat la rândul său în lumea anteprenoriatului, după exemplul omului de afaceri cu 45 de ani mai în vârstă decât acesta. Pe numele său Laurette Athindehou, fostul model și-a deschis un salon de masaj terapeutic unde muncește personal pentru relaxarea și sănătatea clienților.

Pe Shakira o paște închisoarea. A pierdut apelul! Ar fi păcălit fiscul spaniol cu 14 milioane de euro

Laurette, totul despre relația sa apropiată cu Ion Țiriac

”Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea unui videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a mărturisit Laurette, care l-a caracterizat pe fostul tenismen drept un: ”Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”.

Pe Shakira o paște închisoarea. A pierdut apelul! Ar fi păcălit fiscul spaniol cu 14 milioane de euro