Pe Shakira o paște închisoarea. A pierdut apelul! Ar fi păcălit fiscul spaniol cu 14 milioane de euro

Shakira, una dintre cele mai bogate femei din showbiz, a fost trimisă iar în juecată de fiscul spaniol pentru neplata impozitelor pe avere. Sumă ce se ridică la 14 milioane de euro.

Shakira (45 ani), care are o avere estimată la circa 350 milioane de dolari americani, a făcut apel după ce parchetul a informat-o pe artistă că a finalizat dosarul însă o instanță din Barcelona i-a respins cererea. Anchetatorii au declarat că au găsit ”suficiente dovezi” pentru ca artista să fie acuzată de evaziune fiscal.

În urmă cu patru ani  soția vedetei de la FC Barcelona a mai plătit altă sumă important autorităților fiscal spaniole, asta după ce a fost avertizată că va putea fi urmărită penal și riscă 2 ani de închisoare pentru fraudă și că și-a ascuns veniturile.

Ion Țiriac și-a comandat cel mai puternic Mercedes de serie limitată, făcut vreodată. A plătit în avans 2,75 milioane de euro

Pe Shakira o paște închisoarea. Iubita lui Pique a pierdut apelul cu fiscul spaniol

Solista, care și-a transferat rezidența fiscală în Spania, este anchetată pentru neplata dărilor din perioada 2012-2014. Avocații artistei, pe numele său Shakira Isabel Mebarak Ripoll, au pregătit apărarea insistând pe faptul că cea mai mare parte a veniturilor artistei sunt din concerte internaționale iar, pe perioada menționată, solista ar fi stat prea puțin în Spania, la limita perioadei impuse pentru a fi considerată rezidentă fiscal în Spania.

Shakira și fundașul FC Barcelona Gerard Pique sunt împreună de 11 ani, au împreună doi copii și o avere colosală.

Andy Fletcher a murit! Membrul fondator al Depeche Mode avea doar 60 de ani

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri