AcasăTech&ScienceSoftwareLicențele Google Workspace - ce trebuie să reții?

Licențele Google Workspace – ce trebuie să reții?

Vrei ca angajații companiei tale să aibă acces la varianta de business a Gmail, spațiu extins de stocare Google Drive sau orice alt instrument cloud Google Workspace?

Descoperă în următorul articol ce sunt licențele Workspace și cum pot susține obiectivele companiei tale, începând cu aplicația de email Google Workspace și continuând cu aplicații specifice de productivitate.

Cum funcționează licențele Google Workspace?

Atunci când decideți trecerea la unul dintre planurile plătite Google Workspace, fiecare utilizator din companie primește o licență pentru a folosi serviciile și aplicațiile. Spre exemplu, un angajat va avea nevoie de o licență pentru a putea accesa Gmail sau orice alt instrument Workspace.

Mai departe, un utilizator poate deține o licență pentru mai mult de un singur serviciu. Însă mai mulți utilizatori nu pot folosi la comun o singură licență Google Workspace.

Pentru cele trei ediții Business ale Workspace – Starter, Standard și Plus – se pot înscrie între 1 și 300 de utilizatori. Pentru planul Google Workspace Enterprise nu există un număr maxim de utilizatori.

Care sunt prețurile licențelor Google Workspace?

La FOTC, partener premium Google în România, poți consulta lista de prețuri pentru planurile business Workspace astfel:

  • 4,68 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Business Starter
  • 9,36 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Business Standard
  • 15,6 EUR / lună net pentru fiecare utilizator în cadrul pachetului Business Plus
  • în timp ce pentru prețul pachetelor Enterprise poți consulta separat specialiștii cloud

Cum poți achiziționa mai multe licențe Google Workspace?

Pachetele gândite deja de prin Google Workspace acoperă diferite nevoi pentru diferiți angajați. Totuși, există posibilitatea de a combina licențe pentru a acoperi toate necesitățile – contractând Google Workspace prin intermediul FOTC, te putem ajuta să aduni licențe din două sau chiar trei planuri Workspace Business sub un singur domeniu.

De altfel, planul de plată ales determină modul în care poți adăuga noi licențe la serviciile tale Google. Cu un plan flexibil, nu ai nevoie să mai achiziționezi noi licențe, ci este suficient să adaugi noi utilizatori. Cu un plan anual, dacă ai toate licențele deja asignate utilizatorilor, pur și simplu poți achiziționa noi licențe.

Există însă două situații în care nu mai poți adăuga noi licențe planului tău. Prima este cazul unei perioade de testare gratuită, urmată de situația în care ai deja un plan Business Starter, Standard sau Plus și ai atins deja pragul superior de 300 de utilizatori.

De la Google Workspace în varianta desktop sau Google Workspace pe iOS sau Android, cu licențele suitei câștigi flexibilitate și scalabilitate pentru afacerea ta. Suntem convinși că există o structură care să acomodeze orice model de afaceri. De la consiliere la migrare și atribuirea licențelor la suport tehnic continuu, specialiștii cloud din partea FOTC îți stau la dispoziție pentru mai multe variante de pachete și discount-uri personalizate.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.