Live Video România – Islanda. Vezi Online meciul din preliminariile CM 2022

România și Islanda se vor întâlni azi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, în cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Meciul poate fi urmărit online PRO TV și pe VOYO.

„Islanda poate fi periculoasă pentru că nu mai are nimic de pierdut, încearcă integrarea unor jucători de la U21, va veni să joace ca și cum nu va avea nimic de pierdut. Nu înseamnă că nu suntem pregătiți.

Arătăm mult mai bine acum decât am arătat în barajul cu Islanda din 2020. Meciul de baraj a fost unul decisiv, în care nu ne putea ajuta nimeni. Acum mai avem totuși o partidă, ne pot ajuta celelalte rezultatele. Islanda are șanse teoretice la locul 2.

Noul selecționer are același stil pe care l-a avut și la U21, unul mult diferit față de echipa pe care am întâlnit-o în barajul pentru EURO: dinamic, cu posesie prelungită. Sunt principii bune pentru fotbalul islandez, e clar că echipa se modifică ca structură, ca principii de joc.

Ar trebui să ne avantajeze acest joc, va fi ca unul de box, sperăm că vom rămâne în picioare până la sfârșit. Vom avea grijă în aceste zile ca jucătorii să-și dea seama că avem altă partidă față de cea din tur. Singura diferență pe care o vreau este ca în primele 10 minute să începem mult mai bine decât am făcut-o în Islanda”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, selecționerul României, Mirel Rădoi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed