Liviu Vârciu, producător de film. Mai are nevoie de ”doar” câteva sute de mii de euro

Liviu Vârciu a avut succes fenomenal în muzica de petrecere, se bucură de popularitate ca prezentator de televiziune și, mai nou, își încearcă norocul în producția de filme.

După debutul său ce s-a bucurat de o bună primire în cinematografe, dar și pe Netflix, pelicula ”Zăpadă, ceai și dragoste”, Liviu Vârciu vrea să-i facă o continuare.

”Lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Nu mai vreau să-l fac din banii mei, am făcut un film foarte bun și sunt convins că voi aduce un aport celor ce se vor implica. N-am făcut încă niciun casting, dar o parte din actorii din primul film vor juca și în acesta, plus alții noi”, spune vedeta Antena 1 care estimează costurile parții a doua a filmului la la ”câteva sute de mii de euro”.

Revine Romanian Music Awards, gala celor mai importante premii din industria muzicală românească. În ce oraș va avea loc fastoasa ceremonie

Liviu Vârciu, producător de film. ”Prima parte a filmului ”Zăpadă, ceai și dragoste”  a costat circa 400.000 de euro”

Filmările ar urma să înceapă la sfârșitul lunii curente, iar producătorul spune că se află în discuții și cu doi actori de Hollywood. Prima parte a filmului ”Zăpadă, ceai și dragoste”  a costat circa 400.000 de euro, 60% din buget fiind agoniseala sa iar restul un partener.Nu am găsit la acel moment bani pentru cei din distribuţie. Însă asta înseamnă să ai prieteni buni. Am vorbit cu fiecare dintre ei atunci când am pornit la drum. Mi-am dorit să am un mixt în distribuţie, şi actori profesionişti, şi oameni care nu au avut niciodată de-a face cu aşa ceva. Aşa au apărut un Pepe, un Alex Velea, Dan Negru, Cosmin Seleşi, Paula Chirilă sau Angel Popescu”, spune Liviu Vârciu care a făcut primul film cu actori plătiți ”pe caiet”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed