AcasăMoney&PeopleRevine Romanian Music Awards, gala celor mai importante premii din industria muzicală...

Revine Romanian Music Awards, gala celor mai importante premii din industria muzicală românească. În ce oraș va avea loc fastoasa ceremonie

Revine Romanian Music Awards, fastuoasa gală a celor mai importante premii din industria muzicală românească. După cinci ani de pauză, cea mai importantă şi avizată ceremonie de premiere din biz-ul românesc va fi găzduită de Rm. Vâlcea, pe 22 septembrie a.c (centrul orașului).

Ajuns la ediția a XIV-a (singurul eveniment cu istorie și tradiție din industria muzicală românească) Romanian Music Awards a înregistrat la edițiile anterioare reale recorduri de popularitate.

Cei mai buni artişti şi cele mai bune piese vor putea fi alese prin voting deschis până în ziua decernării premiilor. În acest an sunt aşteptaţi pe scenă circa 35 de artişti și 35.000 participanţi.

Revine Romanian Music Awards, gala celor mai importante premii din industria muzicală românească

Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România.  După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare. Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene” – precizează Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel și organizatorul megaproducției Romanian Music Awards.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.