Loredana, show total pe zgură! Le-a ținut piept campioanelor tenisului

Pe Loredana Groza o știm cu toții pe scenă, însă făcând spectacol pe zgură alături de marile noastre jucătoare de tenis, asta i-a lăsat pe toți gură-cască.

Dar mai ales pe  cei doi matinali de la Antena 1, Răzvan și Dani- care au tras ”cu ochiul” la apariția divei pop pe terenul de tenis cu ajutorul unei camere de luat vederi ce a surprins momente din antrenament- și au rămas, la modul propriu, gură-cască. În special când au dat ochii de bustului Loredanei, bine reliefat de o ținută sport ultra mulată, la vederea căruia prezentatorii nu s-au abținut să nu-și arate sonor admirația.

Augustin Viziru, marele câștigător de la „Ferma”. ”Banii îi duc la familia mea”

De când a împlinit  50 de ani, Loredana nu mai contenește să-și sărbătorească forma fizică de invidiat la care a ajuns cu mult efort, dimenisiuni cu care a intrat în noua decadă a vieții și de care este foarte mândră. Parcă în căutarea tinereții fără bătrânețe, Loredana face mai mult sport ca niciodată și nu se dă în lături de la nici o nouă încercare, așa cum a răspuns provocării Florianei Iacob, reporterul sportiv de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1).

După infarctul suferit pe scenă, viața lui Mihai Câmpineanu de la Șuie Paparude e în ritm de bicicletă

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed