Lucian Bute, de la campion mondial la investitor de succes. ”Lovește” în mobiliare: ”Învăț în fiecare zi!”

Viața marelui nostru boxer Lucian Bute a cunoscut o transformare semnificativă de la retragerea sa din ring.

Fostul campion mondial IBF, cunoscut pentru victoriile sale de ecou în box, și-a redirecționat energia și determinarea după retragerea sa, către un nou domeniu: imobiliarele.

De la ring la imobiliare

La vârsta de 44 de ani, Lucian Bute a intrat în afacerea imobiliară încurajat de prieteni din comunitatea românească din Montreal, unde gălățeanul s-a stabilit. A început cu o investiție de 2 milioane de dolari canadieni într-un bloc de 24 de apartamente, o decizie care s-a dovedit a fi extrem de profitabilă. „Învăț în fiecare zi. Locatarii știu că aceasta este clădirea mea. Mă recunosc și respectul este reciproc. Încercăm să oferim cel mai bun serviciu posibil”, a declarat Bute într-un interviu pentru publicația Journal de Montreal.

Gestionează cu soția sa o afacerea cu chiriași

Lucian Bute nu este doar un investitor pasiv. El și soția sa, Elena, gestionează împreună blocurile de apartamente. „Am decis să investesc în achiziționarea mai multor blocuri de apartamente cu prieteni care se aflau deja în această industrie. Sunt foarte mândru de investițiile pe care le-am făcut în carieră”, a adăugat Bute, cetățean canadian de 12 ani.

Lucian Bute, de la campion mondial la investitor de succes. ”Lovește” în mobiliare: ”Învăț în fiecare zi!”

Fostul campion mondial are și un apartament de vacanță în Florida

Pe lângă blocurile de apartamente din Montreal, investiții care  îi asigură venituri constante și îi permit să-și întrețină familia la standardele dorite, Lucian Bute deține și o casă în Laval, aproape de Montreal, precum și un apartament de vacanță în Florida, Statele Unite.

Bute a avut afaceri și în România

Campionul mondial IBF la supermijlocie timp de aproape 5 ani, Lucian Bute nu și-a limitat activitățile de afaceri doar la Canada. În România a fost implicat în câteva afaceri, inclusiv o asociere cu o firmă de transport rutier locală în Galați (orașul său natal) și câteva stații GPL. Fostul campion mondial de box, a demonstrat că succesul nu se oprește odată cu retragerea din sport. Bute a reușit să-și transforme câștigurile din ring într-un portofoliu de investiții profitabile în imobiliare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed