Lucian Mândruță îl ironizează pe Dragoș Bucur pentru că ignoră masca: ”E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă”

0
2
Lucian Mândruță îl ironizează pe Dragoș Bucur pentru că ignoră masca: ”E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă”

Internauții s-au împărțit în două tabere, cei carfe i-au apreciat actorului postarea și cei care l-au criticat. Printre miile de persoane care au reacționat negative la mesajul controversat al actorului și vedetei Pro TV Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”) s-a numărat și Lucian Mândruță, fost prezentator al postului în cauză. ”În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris Dragoș Bucur pe contul său dând șansa internauților să-și exprime părerile privind alegerile sale.

Mihai Trăistariu este îngrozit că nu mai are bani! Și-a vândut un apartament să se întrețină

”Am fost si eu celebritate, așa că îl înteleg pe Dragoș Bucur că nu mai vrea sa poarte mască. E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă. Ideal ar fi acum și un tricou cu numele, că la televizor scrie prea mic”, a scris Mîndruță cu ironie, pe pagina sa de Facebook.

”Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aş fi avut pretenţii./ „Dragoş Bucur, ai pus cheie la visuri.”

„Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?”

Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceţi aici. Să vă fie ruşine!”

„Olivia Steer, îţi ordon, ieşi din acest tânăr!”

Soția jurnalistului, Ioana Mândruță este medic și s-a numărat printre primele persoane din România care s-au vaccinat anti-COVID-19!”, sunt doar câteva din părerile expuse de cei care îl admirau pe Dragoș Bucur.

Băiatul milionarului Țânțăreanu în scandal cu polițiștii! A fost reclamat la 112 și amendat pentru tulburarea liniștii publice