AcasăPoliticLudovic Orban reacționează după ce Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL:...

Ludovic Orban reacționează după ce Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL: Am întors și celălalt obraz

Ludovic Orban și Florin Cîțu au susținut fiecare în parte o declarație privind candidatura la șefia PNL.

Deși Florin Cîțu a spus că e nevoie de un alt tip de politică, Ludovic Orban a explicat cum a întors obrazul de fiecare dată când a primit o palmă.

Totodată, el a salutat candidatura lui Florin Cîțu și a spus că între ei va exista o înțelegere pentru a nu se ataca, fiind o competiție fair-play.

A urmat Florin Cîțu, care l-a salutat pe Ludovic Orban, pe scena amplasată în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului Constantin Tănase, din Parcul Herăstrău.

„Este cea mai frumoasă priveliște când te uiți la familia liberală. Stimați colegi, după cum probabil ați aflat mulți dintre voi astăzi (duminică – n.r.) am anunțat decizia mea de a mă înscrie în cursa pentru președinția PNL. Este o onoare pentru mine să fiu astăzi aici (…) Europa se schimbă, lumea se schimbă, e nevoie și de un alt tip de politică”, a spus Cîțu, care a menționat o parte din bilanțul său ca premier.

Ludovic Orban crede în PNL

Ludovic Orban a luat din nou cuvântul și a spus că de fiecare dată când a fost atacat din interior a întors și celălalt obraz, pentru că, pentru el, și cei care nu au fost alături de el, sunt colegii săi.

„Au fost care au avut alte păreri și care de multe ori au luat decizii sau au influențat comunicarea publică cu efecte negative asupra PNL. La fiecare palmă peste obraz pe care am primit-o am întors și celălalt obraz. Oameni care nu au fost cu mine, pe care i-am susținut în funcții publice sau în funcții de conducere în continuare. Pentru că nu am ținut cont de un factor subiectiv, dacă cineva e sau nu e cu mine. Am făcut lucrul ăsta din nou. Vreau să vă explic de ce. Pentru că noi toți suntem PNL”, a spus Ludovic Orban.

Ultimele Articole