AcasăMoney&PeopleLupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70.000 de euro. Bolidul...

Lupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70.000 de euro. Bolidul s-a oprit într-un stâlp de iluminat din Herăstrău

Lupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70.000 de euro. În urma unei manevre de a evita un alt automobil, muzicantul colonel, șef al Ansamblului Cultural al Ministerului de Interne ”Ciocârlia” a urcat peste bordură și s-a oprit într-un stâlp de iluminat public din apropierea Pieței Charles de Gaulle din București.
În urma impactului, airbag-urile SUV-ului BMW X6 s-au acționat, Lupu Rednic scăpând doar cu o sperietură zdravănă și ceva zgârieturi. ”Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.
Lupu Rednic a făcut praf SUV-ul său de 70.000 de euro. Bolidul s-a oprit într-un stâlp de iluminat din Herăstrău
Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat”, a povestit Lupu Rednic (52 de ani) , solistul cu epoleți ce, pe lângă activitatea sa în slujba culturalizării cadrelor MAI, cântă pe la nunți, serbări câmpenești și cumetrii. Maramureșenii Lupu și solista Cornelia Rednic formează un apreciat cuplu muzical de peste 27 de ani.

O mai țineți minte pe Andrada Precup, solista nevăzătoare de la X-Factor? Ce a făcut cu cei 50.000 de euro câștigați

 
 

Ultimele Articole