M. Hăncilă: Este posibil ca deficitul bugetar să fie de 7,3% la sfârşitul anului (video)

„Surprize pozitive în ceea ce priveşte evoluţia industriei de la trimestru al trimestru, unde a consemnat o creştere precum şi formarea brută de capital fix care a crescut de asemenea”, a declarat Melania Hancila Head of Research Volksbank.

„Mai concret aici fac referire la investiţiile în economie lucru care evidentiaza o schimbare a comportamentului şi investitorilor şi a persoanelor fizice şi o raţionalizare a consumului” a mai precizat aceasta.

Melania Hăncilă susţine că punctul critic al crizei a fost atins în al doilea trimestru din acest an, cel puţin din punct de vedere al evoluţiei PIB-ului. În privinţa şomajului însă, ea se aşteaptă ca situaţia să se înrăutăţească în continuare

„Oricum şomajul se va mai deteriora şi mai mult la noi în ţară deci oricum va depăşi 7 poate chiar 7,5 deci nu a trecut greul”, a completat Hăncilă

Nici construcţiile şi nici consumul nu vor avea o evoluţie pozitivă în acest an, crede Melania Hăncilă. Cât priveşte deficitul bugetar, ea spune că ar putea fi de 7,3% la sfârşitul acestui an numai dacă guvernanţii vor amâna din cheltuieli.

Urmăreşte pe Money WebTV toate ştirile video şi emisiunile The Money Channel

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed