AcasăMoney&PeopleMaia Morgenstern împlinește astăzi 60 de ani ”Am fost înconjurată cu foarte...

Maia Morgenstern împlinește astăzi 60 de ani ”Am fost înconjurată cu foarte multă dragoste”

Maia Morgenstern împlinește astăzi 60 de ani. Iubită și admirată pentru zecile de roluri pe care le-a pus în scenă, artista.

Geniala actriță a cărei activitate de întinde pe patru decenii, a  debutat în capodopera cinematografică ‘Balanța’, semnată de Lucian Pintilie, iar, de atunci, cariera artistei a mers într-un trend ascendant. La nivel internațional, rolul care a primit aprecierile criticii de film dar și diferite premii importante, a fost cel din producția lui Mel Gibson- ”Patimile lui Hristos” (Fecioara Maria).

Maia Morgenstern și-a început cariera în 1983 și absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale” în 1985, la clasa prof. Dem Rădulescu ”Începuturile mele artistice au fost marcate de un eşec.

1 Mai ca înainte de pandemie. Cum arată distracția pe litoral, după doi ani de restricții

Maia Morgenstern împlinește astăzi 60 de ani

 Am căzut, în primul an, la examenul de la IATC. Am intrat în anul următor. Începuturile au fost complicate, a fost o perioadă tumultuoasă. Dar am fost înconjurată cu foarte multă dragoste de mama, iar tatăl meu m-a învăţat cum să gestionez un eşec şi durerea care-l însoţeşte, își amintește marea actriță și directoare a Teatrului Evreiesc de Stat.

Maia  a crescut și trei copii. Tudor, un talentat băiat, cu actorul Claudiu Istodur, dar și două fete- Eva Lea Cabiria Morgenstern (din relația cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu). Trei copii din relații diferite dar care sunt alături de mama lor în aceste zile  de sărbătoare.

Nu de puține ori Maia a jucat alături de Tudor Istodor, băiatul său cel mare iar Eva Lea Cabiria Morgenstern.

 

Anca Țurcașiu a devenit sexy soacră la 51 de ani! Băiatul artistei s-a căsătorit FOTO

Ultimele Articole