Mama DIANEI ȘOȘOACĂ este în MASONERIE! Și-a împins fiica în politică cu ajutorul rezerviștilor din servicii și armată

Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Diana Sosoaca, este membra a masoneriei. Ea face parte din Marea Loja Nationala a Romaniei 1880, in conditiile in care Biserica Ortodoxa considera ca „francmasoneria lupta impotriva legii naturale, voite de Dumnezeu, conform careia omenirea e compusa din natiuni”.

 

Se cere DEMISIA! Ministrul Finanțelor trebuie să plece: NU există un motiv mai bun

 

Alice Florescu-Bleotu a aparut imbracata cu un costum specific organizatiilor masonice in cadrul unui reportaj difuzat de Kanal D despre o reunire a Marii Loji Nationale a Romaniei 1880.

Alice Florescu-Bleotu este si specialista in ezoterism, o disciplina care intra in conflict direct un invaturile Bisericii Ortodoxe, promovate intens de Diana Sosoaca.

 

Rafila a găsit VINOVATUL pentru numărul mare de infectări: De ce am așteptat 90 de zile?

 

 

 

„Romania este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au putin cunoastere ezoterica stiu ca exista in Romania 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face labtul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastra”, spunea mama lui Sosoaca la o conferinta despre ezoterism.

Alice Florescu-Bleotu a fost implicata si politica, fiind extrem de apropiata de rezervisti din serviciile secrete si din armata. Cel mai probabil pe aceasta cale si-a lansat fiica, pe Diana Sosoaca, in politica.

Seful Marii Loje Masonice Nationale 1880, generalul (r) Bartolomeu Constantin Savoiu, este si presedintele  asociatiei „Alianta Lege si Ordine” (ALO). Alice Florescu-Bleotu a fost aleasa in 2012 vicepresedinte al ALO.

In 2013, ALO si-a infiintat propriul partid, avand aceeasi denumire. „ALO este pentru prima data un partid de centru-dreapta. Raspundem unei asteptari profunde a populatiei romane. Dreapta nu exista. Sunt oameni vopsiti care au inselat poporul cu vechi slogane”, afirma atunci generalul Constantin Savoiu.

 

El declarat atunci, citat de DC News, ca in partid sunt ofiteri, colonei si generali, „oameni care au servit tara si au jurat credinta sa serveasca patria. Ei pot sa fie folositori tarii”.

Un astfel de ofiter din ALO este Gheorghe Dinu, fost sef la unitatea din Constanta a serviciului secret al Ministerului de Interne, cunoscut sub numele „Doi si-un sfert”. In 2014, Dinu a candidat ca independent la Presedintia Romaniei.

Iat-o pe Alice Florescu-Bleotu alaturi de presedintele ALO, generalul (r) Bartolomeu Constantin Savoiu la o conferinta a ALO:

De ALO nu s-a mai auzit nimic in ultimii trei ani, in schimb pe scena politica a aparut un alt partid al „rezervistilor”, Partidul Neamul Romanesc.

Sosoaca a ajuns in Parlament prin intermediul unor generali in rezerva, grupati in Partidul Neamul Romanesc, care a plasat-o pe listele AUR. Neamul Romanescu este fondat si condus de fosti generali in armata, unul dintre acestia (Mircia Chelaru) fiind acum parlamentar AUR.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed