Marcel Ciolacu, acuzații dure la adresa fostului Guvern: ”În ultimii 30 de ani fac ce vor!”

Marcel Ciolacu a lansat o serie de acuzații dure la adresa fostului Guvern. Din discuție nu a lipsit nici numele unui fost liberal.

Premierul Marcel Ciolacu a anuțat într-un interviu, duminică seara, „Lupta cu păcănelele va continua. Șeful Executivului a făcut acuzații grave la adresa guvernării Orban.

Întreabat cine l-a amenințat când a anunțat reforma în domeniul jocurilor noroc, premierul a avut un răspuns complex.

Ce spune Marcel Ciolacu despre fosta guvernare

Totodată, acesta a subliniat și câteva aspecte nu tocmai plăcute din partea fostei guvernări.

„Se mai întâmplă, se întâmplă peste tot, dar nu mă deranjează. Dacă ei, în ultimii 30 de ani fac ce vor… Unii să ai sediul social în România și sediul fiscal, alții să-l ai în Trasnistria sau în nu șiu ce insule, unul să plătească 15%, unul să plătească 1%. Nu poți să accepți așa ceva. Acest lucru a fost acceptat în România. Cât timp ei au fost la masa Guvernului, lângă prim-ministru…

Vă mai amintiți că nu aveam voie să ieșim pe stradă, erau închise spitalele și păcănelele erau deschise. Au fost exceptate. Nu vi se pare că este corupție guvernamentală? Faptul că ai uitat să le treci e una, dar faptul că ai scris negru pe alb că sunt exceptate e alta, iar unii dintre jucători erau la masa Guvernului”, a afirmat premierul la Prima News.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed