Marcel Ciolacu: Prioritatea Guvernului este să finalizăm setul de norme prin care în toate licitaţiile publice să se aplice ”Criteriul verde”. Este cel mai puternic instrument pentru a susţine companiile româneşti

”Aş dori să vă anunţ că prioritatea absolută a Guvernului în următoarele două săptămâni este să finalizăm setul de norme prin care în toate licitaţiile publice să se aplice «Criteriul verde». Este cel mai puternic instrument pentru a susţine companiile româneşti, folosind un principiu european punctat suplimentar pentru companiile cu ruta de transport cea mai scurtă, care poluează cel mai puţin. Cu cât ai fabrica mai aproape de client, cu atât eşti mai avantajat”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

El a precizat că doreşte ca toate firmele româneşti să beneficieze de aplicarea acestui criteriu. 

 

“Vrem ca toate firmele româneşti, de la industria auto, Dacia şi Ford, la materialele de construcţii şi cea agroalimentară, să beneficieze de aplicarea acestui criteriu. Va fi unul dintre cei mai importanţi paşi făcuţi pentru a ne susţine toate companiile care produc în România”, a mai transmis premierul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed