AcasăMoney&PeopleMargherita de la Clejani s-a lăsat de muzică. Fiica vestiților lăutari Viorica...

Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică. Fiica vestiților lăutari Viorica și Ioniță vrea să-și încerce norocul cu o afacere

Margherita, fiica popularului cuplu de lăutari de la Clejani, Viorica și Ioniță s-a lăsat de muzică, În ciuda anilor de pregătire alături de părinții săi, în trupa lor (este vorba de o parte a vestiților lăutari de recunoaștere internațională din comuna Clejani), nonconformista brunetă a decis să dispară din lumina reflectoarelor.

Manole Miryam Margherita (31 ani), care cântă de la 5 ani, și de la 12 și-a însoțit părinții la cântări, urcând pe scenă pe scenă cu ei, a abandonat taraful său de muzică balcanică și lăutărească după ce imaginea sa a fost afectată de o condamnare definitivă. Beată și drogată la volan, Margherita a lovit mai multe mașini. A trebuit să plătească o amendă de 40.000 de lei (după ce judecătorii de la Curtea de Apel București au luat decizia să-i majoreze pedeapsa) pentru a scăpa de închisoare.

Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică. Problemele cu legea i-au știrbit notorietatea

Ion Manole, alias Ioniță de la Clejani a confirmat faptul că fiica sa nu mai participă la evenimentele muzicale ale ansamblului de familie și a confirmat că pregătește reluarea unei afaceri.  ”Are o nouă direcție, o afacere și o susțin în tot ceea ce vrea să facă. Urmează cursuri de specialitate și engleză, se duce în zona afacerilor”, a spus Ioniță de la Clejani.

Fiica Clejanilor a mai avut un magazin de modă pe Calea Victoriei

În trecut, fata Clejanilor a avut un mic atelier de modă și un spațiu de prezentare pe Calea Victoriei, dar pe care l-a închis și din pricina faptului că, deseori și-a găsit geamurile acoperite cu graffiti.

Margherita, fiica celor doi lăutari de la Clejani nu a participat nici la spectacolul aniversar al părinților săi, pe care aceștia l-au susținut recent, pe scena Sălii Palatului.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.