Margherita, fiica ”Clejanilor”, dată în judecată după ce accidentul rutier provocat sub influența drogurilor! Are de plătit daune colosale

Margherita, fiica ”Clejanilor”, dată în judecată după ce accidentul rutier provocat sub influența drogurilor!

Compania asiguatoare cere daune de 29.000 de lei. La patru ani de când Myriam Margherita a provocat o serie de accidente șofând sub influența drogurilor, fiica lui Viorica și Ioniță de la Clejani este chemată iar la tribunal. Năbădăioasa odraslă a lăutarilor a scăpat de pușcărie după ce a achitat 40.000 lei, amendă penală, pentru a scăpa de condamnarea echivalată la 200 de zile de închisoare în penitenciarul de femei de la Târgșor.

Fiica lui Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita a fost la un pas de închisoare! I-a fost suspendat dreptul de șofat pe trei ani după ce, conform testării, a rezultat că era drogată cu cocaină și alte substanțe, unele prezente în diverse medicamente (morfină, codeine, benzodiazepine).

Margherita, fiica ”Clejanilor”, dată în judecată după ce accidentul rutier provocat sub influența drogurilor! Când credea că a scăpat, Margherita de la Clejani a fost citată să se prezinte în fața judecătorilor pentru a achita daune firmei la care avea poliță RCA. Acesta a cerut prin lichidator judiciar restituirea sumei pe care a plătit-o proprietarilor mașinilor avariate în evenimentul rutier din 23.05.2020. Primul termen a fost stabilit pe 21 mai, conform portalului instanțelor de judecată.

Popularii lăutari Ioniță și Viorica Manole au de furcă și cu băiatul lor, Fulgy (Manole Dan Constantin Fulgeraș), care a ajuns și el în fața instanței printre altele și din cauza consumului de droguri, fiind surprins tot la volan.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed