Marius Manole scandalizat de factura colosală primită la curent. ”E cât pentru Casa Poporului”

Marius Manole a avut un șoc atunci când a a dat ochii de fabuloasa factură primită la energie electrică. După regularizare, actorului i se solicit doar 7.518, 13 lei. Intrigat de facture la curent, ce a devenit pentru mai toți românii o povară, Manole a publicat dovada neplăcută prin care un furnizor de energie electrică îi aduce la cunoștință că, la regularizarea generată de după perioada decembrie 2020 și august 2022, făcând totuși haz de necaz.

Mi a venit factura de la Enel România .Eu cred ca platesc pentru Casa Poporului. 7000 kw. Mai să fie! Si nu e glumă», a scris actorul Teatrului Național din București pe pagina sa de scoalizare. Postare ce a stârnit un val de reacții și revolte a zeci de persoane care au observant că regularizarea vine după ce, lunar, în ultimii doi ani, actorul (43 de ani) și-a achitat factura. Sinteza facturii cuprinde componente reglementate (3.542,79 lei), componente negociate (3.555,34 lei) şi servicii cu valoare adăugată (422,00 lei).

Marius Manole scandalizat de factura colosală primită la curent

O motocicletă zburătoare a atras atenția tuturor. ”Simt că ieșit din Războiul Stelelor și am sărit pe bicicleta lor”

Marius Manole scandalizat de factura colosală primită la curent.7.518, 13 lei are de plătit!

”Toată viața am trăit pe datorie. Am trăit toată viața pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci’”, sunt dezvăluiri făcute  de Marius Manole. Și scriitorul Mihai Șora s-a trezit cu o factură de doar 6.096 lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri