AcasăMoney&PeopleAstăzi milionari din muzică, cândva Marius Moga și Smiley au împărțit chiria....

Astăzi milionari din muzică, cândva Marius Moga și Smiley au împărțit chiria. ”Ne cumpărăm ce puteam: pâine, pateu și muștar”

Smiley și Marius Moga sunt cei mai importanți și avuți producători muzicali și România, cariere în urma cărora au avut venituri ce au depășit de mult milionul de euro.

Fiecare proprietar al propriei case de producție muzicală, DeMoga Music și HaHaHa Producțion, la ușile cărora își așteaptă rândul mulți artiști, afacerile în showbiz-ul muzical ale acestora aduc profit din mai multe activități (creație muzicală și de videoclipuri, concerte, impresariere, drepturi de autor). În urmă cu 22 de ani, cei doi – pe numele lor Marius Moga și Andrei Tiberiu Maria-împărțeau chiria și mâncau ce aveau, fie o pâine cu pateu de ficat și muștar.

Din ce a câștigat Horia Brenciu primii bani și ce meserie a avut înainte de celebritate ”Alergam toată ziua pentru câțiva lei”

Astăzi milionari din muzică, cândva Marius Moga și Smiley au împărțit chiria. ”Ne cumpărăm ce puteam: pâine, pateu și muștar”

”Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar sau din când în când mai cumpărăm o pizza…Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame”, a dat din casă Eduard Andreeanu, fostul coleg de trupă al lui Smiley în anii 2000. Este vorba de Simplu, formația făcută celebră de compozițiile lui Marius Moga.

”Dar am trăit și momente crunte în care nu aveam nici un leu în buzunar, mâncam pufuleți și atât… și beam apă. Pur și simplu nu aveam de unde să scoatem bani să mâncăm ceva. Am dansat și am cântat la metrou”, își aduce aminte Smiley, astăzi unul puținii milionari din showbiz-ul autohton.

Virgil Ianțu, marcă înregistrată! Și-a înscris numele la OSIM pentru că, în buletin, are alt nume

Ultimele Articole