Măsură inedită pentru toţi şoferii STB. Anunţul Poliţiei Rutiere

Șoferii Societății de Transport București (STB) au fost supuși unei acțiuni neobișnuite din partea Poliției Rutiere.

Vineri, acești șoferi au fost testați cu privire la consumul de alcool de către polițiștii rutieri. Aceste verificări se desfășoară aleatoriu lunar.

Acțiunea de control a șoferilor STB a avut loc vineri dimineață, când personalul navigant al Societății de Transport București a fost supus testelor de alcoolemie de către Poliția Rutieră.

Măsura pentru șoferii STB, menită să prevină accidentele

Aceasta este o măsură permanentă, menită să prevină accidentele și să descurajeze comportamentele nesăbuite, efectuată de către Brigada de Poliție Rutieră a Municipiului București, la cererea conducerii STB SA.

„Verificările se desfășoară aleatoriu, în fiecare lună, în diferite locații din Capitală, la ieșirea șoferilor pe traseu. Scopul este unul clar: siguranța pasagerilor și a traficului!” a declarat Daniel Istrate, directorul STB SA.

Șoferii STB sunt supuși periodic testelor de alcoolemie înainte de a începe traseul, dar și în timpul orelor de lucru. Acțiunea Poliției Rutiere de vineri se desfășoară pe întreaga durată a zilei și vizează șoferii de autobuze, troleibuze, tramvaie și vehicule de intervenție.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed