AcasăEconomieMedLife achiziţionează pachetul integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea,...

MedLife achiziţionează pachetul integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor

”MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă achiziţionarea pachetului integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor”, anunţă grupul.

Medicris activează de peste 20 ani pe piaţa de servicii medicale private din Oradea şi oferă servicii medicale de ambulator care integrează 9 specialităţi medicale: medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie şi altele. În prezent, clinica are un portofoliu de peste 22.000 de abonaţi.

„Această nouă tranzacţie înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienţii şi abonaţii noştri, Medicris Oradea fiind cel mai mare furnizor de servicii medicale de medicina muncii din Bihor, la care se adaugă alte câteva specialităţi conexe. Odată cu integrarea noului portofoliu de abonaţi, vom putea deservi şi mai multe companii locale, venind în întâmpinarea acestora cu servicii complementare oferite şi prin intermediul hyperclinicii şi a laboratorului pe care le avem la Oradea sau a centrului de dermatologie şi estetică, DermaLife, inaugurat la începutul acestui an”, a declarat Dorin Preda, executive director al MedLife Group.

Potrivit reprezentanţilor companiei, tranzacţia Medicris Oradea a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii achiziţionate de grupul MedLife.

”Grupul MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziţii în zona medicală, va continua să investească masiv în creşterea reţelei din România prin derularea unor noi tranzacţii de dimensiuni medii şi mari în perioada următoare”, mai anunţă grupul.

 

Ultimele Articole