Michael Bolton – explozie de energie şi voie bună la Sala Palatului

Cu o energie şi o voie bună fantastice artistul a fost primit cu ropote de aplauze şi strigăte de bucurie încă de la primii paşi pe care i-a făcut pe scenă.

 

Publicul l-a acompaniat pe Bolton cu aplauze ritmate de la primele acorduri ale melodiei „Soul Provider”.

 

Impresionat de primire artistul a mulţumit publicului şi l-a îndemnat să facă ”oricât de mult zgomot”.

 

De asemenea, făcând comparaţie cu alţi artişti care cer ca în timpul spectacolului să nu li se facă poze, Michael Bolton a spus că el nu are o astfel de problemă şi oricine poate să-l fotografieze „din orice unghi doreşte”.

 

„Bucureşti, România, mulţumesc! Mă bucur că m-am reîntors aici. Avem o sală plină în seara asta şi pentru asta vă mulţumesc”, a afirmat artistul în debutul concertului.

 

Au urmat melodii precum „To love somebody”, „Dock of the bay”, „Said I loved you but I lied”, „Hope it not to late”, „You don’t know me” şi „Sweet home Chicago„, după care Michael Bolton a făcut o pauză şi s-a retras pentru a-şi schimba ţinuta.

 

După o piesă instrumentală artistul a revenit pe scenă însoţit de una dintre tinerele din backing vocals-ul trupei, Kelly Leveque, care l-a acompaniat pentru mai multe melodii.

 

Astfel la Sala Palatului au urmat în duet „To make you fell my love” sau „The Prayer” sau „Nessun dorma”, melodie pe care Bolton i-a dedicat-o lui Luciano Pavarotti, „cel mai mare tenor al tuturor timpurilor”.

 

A urmat din nou Kelly Leveque cu o melodie a celebrei Barbra Streisand, „We’re Not Making Love Anymore”, şi, din nou, doar în interpretare instrumentală, melodia „You are so beautiful”.

 

Pentru melodia „When a man loves a woman” Michael Bolton a coborât în sală unde spectatorii l-au salutat şi i-au cerut autografe.

 

Ultimele trei melodii din concert – „How can we be lovers”, „Steel Bars” şi „Time Love and tenderness” – au fost interpretate de artist la unison cu publicul din sală.

 

Spectacolul nu s-a putut încheia fără bisuri, Bolton revenind pe scenă după un şir de aplauze şi strigăte din partea celor peste 4.000 de spectatori care au umplut până la refuz Sala Palatului.

 

„Mulţumesc pentru că sunteţi extraordinari în seara asta”, a spus Michael Bolton.

 

„Georgia on my mind” şi „Hallelujah” au încheiat o seară de care îşi vor aduce cu siguranţă aminte toţi cei prezenţi la concert.

 

„Aţi fost extraordinari! Mulţumesc foarte mult!”, a declarat artistul la finalul serii.

 

Michael Bolton a concertat joi seară pentru a cincea oară în România şi pentru a treia oară la Bucureşti.

 

El a sosit în România miercuri însoţit de o echipă de 30 de persoane. Nu a avut pretenţii foarte mari, însă pentru că este vegetarian convins a ales un singur restaurant, care foloseşte produse ecologice, din ferma proprie.

 

Născut în Statele Unite ale Americii, în 1953, Michael Bolton a abordat iniţial ca stiluri muzicale hard-rock-ul şi heavy-metal-ul în perioada anilor ’70-’80, ca mai apoi să devină cunoscut întregii lumi prin balade soft-rock. Primul său album a fost lansat în 1975 sub numele de „Michael Bolotin” (numele real al artistului). De-a lungul celor peste 35 de ani de carieră artistul a lansat numeroase de albume studio şi DVD-uri, vândute în peste 53 de milioane de copii la nivel mondial. Artistul a câştigat două premii Grammy şi alte şase în cadrul American Music Awards.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed