Micutzu’, Cosmin Nedelcu are grijă bărbile admiratorilor săi! Și-a deschis o frizerie& barbershop unde se clienții se delectează cu glumele sale

Nu doar glumele îi aduc profit lui Cosmin Nedelcu, care a dat lovitura cu „Teambulding”, comedia ce s-a dovedit unul dintre cele mai profitabile filme românești din toate timpurile.

Actor dar și regizor al producției, Micutzu’, așa cum este cunoscut, este și anteprenor cu profituri frumușele.

Puțini știu că vedeta stand-up comedy este acționar la un bar în centrul Capitalei și are și un barbershop, totodată o frizerie și salon de cosmetizarea bărbii. Mândru purtător de barbă, umoristul laudă servicii de calitate și profesionalism pentru barbații care nu-și lasă bărbile să crească așa, ”ca în pădure”.

Micutzu’ are grijă bărbile admiratorilor săi!

Cel care, până să ajungă să semneze regia unui lung metraj de mare succes a fost actor de stand-up comedy și a apărut în felurile distribuții ale unor serii de televiziune de succes (amintim: ”Băieți de cartier” ori ”În puii mei”), Micutzu’ a înregistrat un profit de circa 100.000 de euro la ultimul bilanț contabil, de pe urma mai multor firme.

Acesta are și companie care are ca domeniu de activitate interpretarea artistică, și este acționar la o alta care are ca obiect barurile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed