Mihaela Rădulescu împlinește azi 53 de ani și arată spectaculos! Vezi cum arăta în urmă cu 20 de ani!

Mihaela Rădulescu împlinește azi 53 de ani și, în buna tradiție a aniversărilor sale, ne asigură prin noi instantanee fotografice că arată la fel de bine.

Frumoasa moldoveancă ajunsă ”diva de la Monaco”, se consideră o femeie împlinită. Locuiește în paradisul european al miliardarilor, are o carieră de succes, un fiu ce tocmai a împlinit 17 ani și un iubit atent, iubitor și faimos, este vorba de sportivul austriac Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu, ale cărei forme schimbă percepția greșită a publicului asupra vârstei de +50 de ani a femeilor, consideră într-un mod curajos că arată mai bine ca niciodată la acestă vârstă pe care mulți o consideră eronat una critică.

Magda Pălimariu ridică temperatura. În cele mai sexy costume de baie, chiar ea încinge atmosfera!

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani!

Mihaela Rădulescu împlinește azi 53 de ani. Vezi cum arăta în tinerețe!

Prima sa emisiune s-a numit ”Nocturna pe 16 mm”, urmată de ”Weekend ABC”, producție de divertisment a defunctului canal Tele 7 abc. Anul acesta, după ce a prezentat ”Ferma”, cunoscuta prezentatoare a intrat în echipa ”Masked Singer”, show-ul surpriză al Pro TV. Deși au trecut mulți ani, ”Duminica în familie” (Antena 1) a fost poate cea mai populară emisiune pe care Mihaela Rădulescu a prezentat-o.

Cum arată azi manechinele lui Ceaușescu. Sunt și la a doua tinerețe ”bombe sexy”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri