Millennium Bank nu cere dobândă la cardul de credit pentru cumpărăturile efectuate la oricare comerciant din lume

Clienţii pot accesa această opţiune pentru cumpărăturile făcute la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa, ceea ce reprezintă o premieră pentru un card de credit emis pe piaţa din România, se arată într-un comunicat de presă al băncii.

 

Serviciul este disponibil pentru cumpărăturile cu cardul de credit în valoare de peste 1.000 de lei. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat pentru o singură tranzacţie care are cel puţin valoarea menţionată, dar şi pentru mai multe tranzacţii mai mici, cumulate, efectuate în cursul lunii anterioare. Clientul poate alege să ramburseze împrumutul în 4 sau 12 rate lunare.

 

Prima plată va fi efectuată în interval de o lună de la activarea beneficiului. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat de două ori pe an, printr-un singur apel la Serviciul Relaţii cu Clienţii al băncii.

 

„Clienţii Millennium Bank folosesc mult cardurile de credit pentru cumpărături, 75% dintre tranzacţii fiind efectuate la comercianţi. Pentru a le oferi valoare adăugată, am lansat, în premieră pentru piaţa românească, un plan de Rate cu Dobândă Zero atât de flexibil. Acest beneficiu nu este restricţionat la o anumită reţea de comercianţi, numărul de rate lunare este la alegerea clienţilor şi aceştia pot rambursa în rate şi valoarea unor tranzacţii cumulate”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed