Mioara Velicu a trecut de greul restricțiilor din pandemie cu credit bancar. Ce pensie are după 60 de ani de cântat

La 77 de ani, lăudabil și de aplaudat, Mioara Velicu își dorește să mai rămână în activitate și să poată cânta la fel de bine. Marea artistă de muzică populară a împlinit șase decenii de când se află pe scene, fiind una dintre cele mai longevive artiste ale folclorului autentic românesc.

”N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, e ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”, i-a spus artista lui Damian Drăghici. ”N-am primit nicio medalie. De la vreun președinte sau de la altcineva. De ce să mă supăr că n-am medalie?! Să ia un medic, un profesor. Eu sunt medaliată zi de zi de public, cu aplauze”, adaugă Mioara Velicu etalon de talent și modestie.

A început Festivalul de la Cannes. Româncele celebre s-au dat în stambă pe covorul roșu

Mioara Velicu după 60 de ani de cântat: ”Am luat un credit bancar în pandemie”

Solista nu se plânge de pensia sa, mai ales că a fost membră a Ansamblului ”Ciocârlia” al Ministerului de Interne. ”Am o pensie 4.000 de lei și îmi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna, mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a povestit artista.

Marele Vangelis a murit! Lucrările vizionarului artist au ajuns și în spațiu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri