Mircea Lucescu și-a făcut propria livadă pe un teren evaluat la 10 milioane de euro! ”Aduce fructe proaspete acasă!”

Mircea Lucescu i-a pus la fiert pe marii dezvoltatori imobiliatri din Iași, care se oferă să-i cumpere, însă fără succes, un teren situat într-una dintre cele mai bune zone ale orașului.

Ofertanții sunt siderați cum antrenorul folosește domeniul evaluat la circa 10 milioane de euro pentru a-și procura fructe proaspete din propria livadă. Terenul este situat în Bucium, una din zonele cele mai scumpe din punct de vedere imobiliar, este o moștenire primită de soția antrenorului, și a aparținut părinților acesteia.

”Moșierul” Lucescu (78 de ani), antrenorul român cu cele mai multe trofee câștigate în lumea fotbalului, are sute de pomi fructiferi și se bucură de roadele livezii sale spre disperarea rechinilor imobiliari din zonă.

”Acolo nu e pentru bani, e pentru livadă, de unde aduce fructele proaspete acasă. Nu are nimeni terenul ăla. Este în zona cea mai top din Iași. L-am văzut aseară, el merge frecvent la Iași. Nu cred că s-a dus neapărat pentru Rapid”, a dat din casă Florin Prunea despre investițiile imobiliare ale lui Mircea Lucescu, antrenorul care și-a vizitat domeniul weekendul trecut, cu ocazia meciului Poli Iași Rapid.

Cu o avere de circa 30 milioane de euro, Mircea Lucescu a finanțat un   proiect imobiliar în zona Floreasca, un bloc cu opt etaje și 32 de apartamente, unde numai penthouse-ul a fost vândut cu 1,2 milioane de euro, de asemenea, un alt bloc în zona Lacul Morii, cu circa 200 de apartamente.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed