Vă vine să credeți că moștenitorul Ferrari merge cu o Dacia? ”Ne-am cumpărat-o acum o lună”

Vă vine să credeți că moștenitorul Ferrari  se plimbă cu un automobil Dacia?

În vreme ce lumea bună a Capitalei se întrece pe în supermașini Ferrari, moștenitorul celebrului brand automobilistic supersport, Pierro Ferrari se plimbă prin oraș discret, cu o Dacia autentică.

Omul de afaceri italian care are o avere de circa 5,6 miliarde și 10% din acțiunile Ferrari primite moștenire de la tatăl său, faimosul inginer auto Enzo Ferrari a descoperit Bucureștiul prin soția sa româncă.

Romina Ferrari are mai multe investiții imobiliare în Capitală, inclusiv un penthouse într-una din cele mai bune zone din nordul orașului. Bossul mașinilor supersport vine cu soția sa lunar la București și au cumpărat o Dacia de care se folosesc.

Vă vine să credeți că moștenitorul Ferrari merge prin București cu o Dacia? ”Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.- în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer.”, a spus despre soțul său Romina Gingașu, actuala doamnă Ferrari.

Cea care s-a măritat cu Piero Ferrari, moștenitorul celebrului brand automobilistic listat și la bursa de la New York, construiește în cartierul Floreasca și are în plan un cartier de vile în zona Pipera din Capitală.  Romina Gingașu, care deține și două apartamente în Monte Carlo și 45% dintr-un palat istoric în Bologna, a mai construit un cartier de vile în Voluntari-Pipera.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri