Motivul rușinos pentru care Țăndărică îl evită de ani buni pe Nicu Covaci. I-a promis că-l bate!

0

Țăndărică, ce bate bine tobele, a prins frica lui Covaci, care că a dovedit în viața sa că bate fizic. Nicu i-a mai demonstrat personal acest talent al său,  în urmă cu 38 de ani, când percuționistul a călcat pe bec și a căzut pradă furiei fostului său șef de trupă.

Atunci, toboșarul, a cărui viață s-a schimbat după ce a fost scos din țară de Covaci, care l-a ascuns într-o cutie de boxă de sonorizare în vestita ”evadare” din comunism a trupeților (1976), a fost aproape linșat de binefăcătorul său după ce a fost surprins de acesta, pe scena unui festival, unde cânta pretinzând că e Phoenix.

Paula Seling, singura artistă care a cântat cu public în 2020!

”Bătaie am mâncat mai toţi, dar eu n-am pedepsit vreodată un om nevinovat. M-am educat să nu accept nici un fel de rău, îl stârpesc”, povestește Nicu Covaci. După acel conflict cu scântei, prietenia lor s-a sudat iar și a continuat până în urmă cu opt ani, când, la spectacolele aniversare Phoenix 50 de ani, Țăndărică, a ”recidivat” din nou.”Pentru un prieten intru și în foc, dar să nu-mi pună piedică, altfel îi rup oasele şi mă fac de râs la vârsta mea”, adauga Covaci la momentul când a fost părăsit din nou de Țăndărică.  Din fericire pentru Țăndărică, dar din nefericire pentru mai toți artiștii, anul acesta, lipsa concertelor a micșorat probabilitatea unei întâlniri de ”Gradul III”.

Silviu Prigoană a devenit pensionar! Doar 37.000 îi intră lunar pe card

În ultimii ani, oriunde a cântat Țăndărică nu au fost de întâlnit pe afiș trupeții de la Phoenix sau invers.  De la plecarea sa din Phoenix, fix în momentul  aniversar, frica de bătaia promisă de Covaci a rămas vie în conștiința lui Țăndărică și s-a ferit mereu să pună gaz pe foc.